Eva Thulin rekryteras som fastighetschef för Inwita

Eva Thulin. Foto: Wästbygg

Wästbygg Gruppens eget fastighetsbolag, Inwita Fastigheter, startades för två år sedan i syfte att kunna erbjuda en komplett helhet inom samhällsfastigheter, det vill säga utveckling, entreprenad samt ägande och förvaltning av den färdiga fastigheten. Nyligen färdigställdes Inwitas första projekt, Häggen, ett trygghetsboende i Halmstad som vänder sig till personer som fyllt 65 år.

Eva Thulin har anställts som fastighetschef för Inwita. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan och har lång erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.

- Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Inwita har nyligen färdigställt sin första fastighet och vi har fler projekt på gång. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot att välkomna Eva till Wästbygg Gruppen i slutet av januari, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef/CFO.