Skanska hyr ut till SystemWeaver i Citygate i Gårda

Bild: Skanska.

Skanska Fastigheter Göteborg har tecknat hyresavtal med mjukvaruproduktbolaget SystemWeaver om 400 kvadratmeter kontorsyta på våning 23. Inflyttning sker 1 december. Det framgår av ett pressmeddelande. 

– Vi hälsar SystemWeaver välkomna till våning 23 i Citygate där de blir närmsta grannar med Verahill.  Vi kan konstatera ett fortsatt påtagligt intresse från marknaden av effektiva nyproducerade kontorslokaler, där företag värderar spännande lokaler för personalen att mötas i. Citygate attraherar med sitt välutvecklade servicekoncept en spännande mix av branscher och kompetenser, säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate certifieras enligt både WELL och högsta nivån i LEED, och exempelvis drivs huset till 100 procent med lokal förnybar el från solcellsparken i Utby.

– Det känns väldigt roligt att få ge våra medarbetare möjligheten till en modern och hållbar arbetsplats. I våra nyproducerade lokaler med många sociala ytor kommer vi fortsätta att skapa nya innovationer för våra kunder, säger Daniel Åman, VD på SystemWeaver.