Diös hyr ut till IT-bolag i centrala Skellefteå

Fotograf: Diös.

Skellefteågrundade IT-bolaget Explizit flyttar huvudkontoret till nyproducerade lokaler om 580 kvm på Hörnellgatan i centrala Skellefteå. Med hållbarhet som ledstjärna utvecklar Diös lokalerna till en modern mötesplats för medarbetare och kunder. Inflyttning sker i januari 2024.

 

Explizit är ett specialiserat IT-bolag med verksamhet i Stockholm, Emmaboda och Skellefteå där de också har sitt huvudkontor. Nu utvecklar de sin verksamhet och framhäver sin närvaro i staden på ny central adress.

  Vår nybyggda fastighet Oxen utvecklas för fullt till att bli en central hub i staden för spännande och växande företag. Vi är mycket glada över att utveckla Explizits nya huvudkontor just här och ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

  Med flytten till nya adressen tar vi en mer synlig och central plats i staden. För oss är det också viktigt med ett modernt och varumärkesstärkande kontor dit våra medarbetare längtar, med flexibla och hållbara lösningar och en skön atmosfär. Vi ser verkligen fram emot inflyttning i januari, säger Joakim Högdahl, försäljningschef, Explizit.