Bonnier fastigheter certifieras med BREEAM Excellent

Foto: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter har lyckats uppnå BREEAM In-Use Excellent-miljöcertifieringen för sitt Vega-projekt i Cykelfabriken. Certifieringen bekräftar företagets starka engagemang för hållbarhet och nyskapande.

"Vi är enormt stolta över att ha fått BREEAM In-Use Excellent-certifieringen för vårt Vega-projekt. Det är ett oberoende bevis på att vi fokuserar på rätt saker när det gäller hållbarhetsarbete för fastigheten, och betyget Excellent är en högt ansedd nivå för denna typ av byggnad. Ett avgörande element för att uppnå ett sådant framgångsrikt resultat har varit det nära samarbetet med hyresgäster och entreprenörer mot ett gemensamt mål," säger Johan Lasell, Projektchef på Bonnier Fastigheter. "Vi ser fram emot att fortsätta leda branschen genom projekt som inte bara är ekonomiskt lönsamma utan också bidrar till en positiv samhällsutveckling."

Bonnier Fastigheter strävar kontinuerligt efter att skapa miljöer där människor kan mötas och samverka. Genom att uppnå Excellent-certifieringen för Vega visar Bonnier Fastigheter återigen framgångar i sitt arbete för hållbar fastighetsutveckling.