HSB Nordvästra Skåne väljer SmartCrafts digitala verktyg HomeRun.net för tillval och kommunikation

HSB Nordvästra Skåne, som är en del av den kooperativa bostadsrörelsen HSB, har beslutat att använda SmartCrafts verktyg HomeRun.net som leverantör av digitala lösningar vid ombyggnadsprojekt. Avtalet sträcker sig över en tvåårsperiod. Genom detta samarbete kommer HSB Nordvästra Skåne att dra nytta av HomeRuns omfattande plattform för att optimera tillvalsprocesser och förbättra kommunikationen med boende vid större renoveringsprojekt.

HomeRun digitaliserar projekt för nyproduktion, stambyten och renovering av bostäder. Tjänsten samlar all projektinformation och kommunikation med boende och entreprenörer i en och samma plattform. HomeRun förvärvades av SmartCraft i maj 2021 och har sitt ursprung i Finland. Efter förvärvet har HomeRun även framgångsrikt använts i Sverige. HSB Nordvästra Skåne är en av 25 regionföreningar i HSB, som är välkänt som Sveriges största bostadskooperation inom planering, finansiering, byggande och förvaltning.

“Vi valde HomeRun som digital plattform för att lösa utmaningar i vårt dagliga arbete. Det känns väldigt bra att systemet har smarta funktioner för smidig kommunikation, aviseringar och att den är anpassad för renovering och bostadsprojekt.” säger Angelika Grahovac Zonic, ombyggnadssamordnare på HSB Nordvästra Skåne.

SmartCraft erbjuder en heltäckande plattform i HomeRun till ett konkurrenskraftigt pris. Plattformen erbjuder bl.a. digitala lösningar så som meddelanden med notiser på lägenhetsnivå, smidig kommunikation, digital signering, enkäter, aviseringar och bokningskalender. HSB Nordvästra Skåne kommer nu att kunna erbjuda boende en helt ny nivå av interaktion och service i samband med större renoveringsprojekt.

”Vi är glada att HSB Nordvästra Skåne har valt HomeRun för deras digitala tillval och kommunikationsbehov. Vårt mål är att förenkla och förbättra vardagen för fastighetsägare och deras medlemmar genom innovativa digitala lösningar”, säger Hanna Konyi, VD på SmartCraft Sweden.

Det digitala arbetssättet förväntas ge positiva resultat för HSB Nordvästra Skåne och sätta nya standarder för digitalisering inom bostadsrörelsen. Genom att välja verktyget HomeRun som sin digitala partner för tillval och kommunikation visar HSB Nordvästra Skåne sin engagerade satsning på att tillhandahålla moderna och smidiga lösningar för boende vid olika renoveringsprojekt.

Läs mer HÄR!

För mer information, vänligen kontakta:

Hanna Konyi, VD SmartCraft Sweden
hanna.konyi@smartcraft.com / 0705-24 46 88

Om SmartCraft: Koncernen SmartCraft är ledande inom digitala lösningar särskilt anpassade för hantverkare i Norden. Missionen är att genom en palett av digitala verktyg förenkla den dagliga verksamheten, öka säkerheten på arbetsplatsen och möjliggöra en mer hållbar hantering och utveckling inom branschen. Med lösningar som är behovsanpassade för olika ändamål samt med integration till olika partnerlösningar, ges möjligheten att välja det, eller de alternativ som passar kundkraven bäst. SmartCraft är börsnoterat på Oslobörsen och har idag runt 200 anställda fördelade på 15 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. På svenska marknaden representeras SmartCraft även av Bygglet, EL-VIS, Congrid och Coredination.