Prodoc expanderar - Nytt kontor i Liljeholmen

Foto: Robert Eklund / Unsplash

Fastpartner har tecknat avtal om uthyrning av en kontorslokal på 980 kvadratmeter till Prodoc, ett IT-bolag, beläget i fastigheten Syllen 4 på Förmansvägen 11 i Liljeholmen. Prodoc har en vision att skapa arbetsglädje genom att säkerställa en problemfri vardag för sina kunder och användare. Med en service- och supportorganisation som täcker hela landet, inklusive ett eget lager- och logistikcentrum, strävar Prodoc efter att frigöra tid och resurser åt sina kunder för att fokusera på sin kärnverksamhet. Inflyttning i den nya lokalen, som kännetecknas av generöst ljusinsläpp och unika takhöjder, planeras till den 1 oktober.

Fastigheten Syllen 4 omfattar cirka 11 000 kvadratmeter och är certifierad enligt BREEAM In-Use Very Good. Med faciliteter såsom cykelrum, miljörum och garage på två våningar, samt moderna hissar och ventilationssystem, erbjuder fastigheten hög funktionalitet. Dessutom är läget i Liljeholmen utmärkt, med närhet till Årstadals tvärbanestation och enkel åtkomst till Liljeholmens Galleria, tunnelbanan och tågstationen i Årstaberg. Området har ett brett utbud av service och restauranger, och vid Liljeholmskajen finns trevliga promenadstråk.

"Vi är glada att hälsa Prodoc välkomna som hyresgäst på Förmansvägen 11. Tillsammans har vi hittat en strategiskt optimal lösning för Prodoc där de kan upprätthålla sina grundläggande värderingar om arbetsglädje, engagemang, kompetens och kundfokus", säger Thomas Nilsson, förvaltare hos Fastpartner.