Frends iPaaS och Fastighetsägarna Service på Proptech 2024

Frends och Fastighetsägarna Service på Proptech 2024.

Frends iPaaS och Fastighetsägarna Service är närvarande på Proptech 2024 för att utforska hur en integrationsplattform (iPaaS) kan driva förändring och säkerställa fastighetsbranschens framtid. Evenemanget kommer att äga rum i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm den 25 april och bjuder in till en spännande dag med fokus på teknik, digitalisering och de framtida möjligheterna inom fastighetsbranschen.

I fastighetsbranschen står kundernas behov inför många utmaningar, och kraven på digitala lösningar är höga. Att vara flexibel och snabb i en snabbt föränderlig värld är avgörande, samtidigt som behovet av realtidsinformation ökar. Utmaningarna inkluderar att skapa anpassade lösningar för varje kund samtidigt som man upprätthåller en enhetlig plattform och hög kvalitet - en komplex balansgång.

Under Frends tal på Proptech 2024 kommer Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service, och Fredrik Wingren, Sales Director på Frends Sweden, att diskutera dessa utmaningar och betona vikten av en stabil och modern integrationsplattform för att möta framtiden.

"Vi ser fram emot att dela med oss av våra insikter och erfarenheter. Under vårt tal tillsammans med Fastighetsägarna Service kommer vi att presentera integrationslösningar som gynnar och framtidssäkrar fastighetsbranschen. Vi kommer även att utforska de utmaningar som fastighetsbranschen står inför och diskutera hur dessa kan hanteras," säger Fredrik.

Många inom fastighetsbranschen kan dra nytta av att integrera sina befintliga system med nya moln- och API-lösningar för att skräddarsy sina erbjudanden efter kundernas behov. Med en flexibel integrationsplattform som Frends iPaaS kan företag enkelt anpassa sig till nya system utan avbrott i sin verksamhet. Dessutom är ekonomisk förvaltning och integration av ekonomisystem avgörande inom branschen, särskilt med tanke på de ökande kraven från kunderna när det gäller snabb och korrekt ekonomisk rapportering.

"Vi strävar efter att vara ledande inom innovation och effektivitet för att säkerställa en framtidssäker fastighetsförvaltning. Med Frends som en viktig del av vår IT-struktur kan vi skräddarsy lösningar för varje kund, vilket inkluderar integration av befintliga system med moderna molnlösningar och möjligheten att göra en smidig övergång till nya system utan avbrott i verksamheten. Detta gör att vi kan möta dagens behov och förbereda oss för framtidens utmaningar," förklarar Jan Heggen, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Service.