Wihlborgs fullt uthyrda i Sufflören 4 - Region Skåne tecknar åttaårigt avtal

Bild: Whilborgs, Sufflören 4

Wihlborgs har ingått ett åttaårigt avtal med Region Skåne för att samlokalisera Hjälpmedelsverksamheten till Sufflören 4 i Hyllie. Fastigheten, som förvärvades för lite över ett år sedan med en hög vakansgrad, är nu fullt uthyrd.

Region Skånes Hjälpmedelsverksamhet, som för närvarande har flera enheter i Staffanstorp och på Medeon i Malmö, kommer nu att samlokaliseras till Axel Danielssons väg i Hyllie. Lokalerna kommer att genomgå renovering och anpassning för lager, verkstad, rekonditionering och anpassning av hjälpmedel samt kontors- och personalutrymmen. Platsen för fastigheten möjliggör tillgänglighet med allmänna kommunikationer, färdtjänst och andra transportsätt. Flytten planeras till våren 2025.

Vid förvärvet av fastigheten i december 2022 låg vakansgraden på 63 procent. Genom att hyra ut till Region Skåne är fastigheten nu fullt belagd.

"Den här fastigheten är ett positivt tillskott i ett område där vi redan är etablerade och ser potential för utveckling. Det är glädjande att kunna erbjuda Hjälpmedelsverksamheten ändamålsenliga lokaler med utmärkt tillgänglighet och kommunikation", säger Ulrika Hallengren, VD för Wihlborgs.