Stockholmarnas favoritcentrum för fjärde året i rad - Täby Centrum

Foto: Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield (URW) står fortsatt obesegrad i Evimetrix årliga undersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum” när Täby Centrum för fjärde året i rad vinner förstapris. Fastighetsjätten utmärker sig även för att med sina köpcentrum kamma hem samtliga pallplatser i priskategorierna bästa ”Regioncentrum” och ”Utbud av affärer” med Täby Centrum, Westfield Mall of Scandinavia och Nacka Forum på första-, andra- och tredjeplats.

Varje år genomför undersökningsföretaget Evimetrix kundundersökningen ”Stockholmarnas favoritcentrum” där nästan 1700 respondenter deltog i år för att uttala sig om 50 olika centrumanläggningar. För fjärde året i rad korades Täby Centrum till stockholmarnas favoritcentrum när man ser till totalen. Westfield Mall of Scandinavia är stockholmarnas tredje favoritcentrum. 

Fastighetsbolaget utmärker sig när man ser närmre på de olika priskategorierna där samtliga URW-centrum topprankats i flertalet kategorier. URW tar imponerande upp hela prispallen i både kategorin bästa ”Regioncentrum” och ”Utbud av butiker” med Täby Centrum på förstaplats, Westfield Mall of Scandinavia på andraplats och Nacka Forum på tredjeplats. Westfield Mall of Scandinavia tar även hem förstapris i ”Utbud av restauranger och caféer” där Täby Centrum intar en ärofylld andraplats. I kategorin ”Trivsammast (lokaler och atmosfär)” är Täby Centrum förstapristagare och Nacka Forum tredjepristagare.

Vi på Unibail-Rodamco-Westfield arbetar aktivt för att skapa inspirerande och trivsamma shoppingupplevelser oavsett vilket av våra köpcentrum man väljer att besöka. Att samtliga URW-centrum år efter år rankas högt av våra besökare, och att Täby Centrum för fjärde året i rad koras ”stockholmarnas favoritcentrum” är ett bevis på att vi har ett förstklassigt team som lyckas leverera kundupplevelser av högsta kvalitét, säger Louise Ryning, Director of Operations på Unibail-Rodamco-Westfield.