Säkerställ kvalitetssäkrade UE – webinar 6 december

Den 6 december 2023 kl. 13:30 är det dags för ett spännande webinar som belyser vikten av digitalisering och kvalitetssäkring inom byggbranschen. Med rätt kunskap och verktyg kan byggprocesser effektiviseras och produktiviteten ökas. Webinaret ger dig tips på att säkerställa kvalitet i varje steg av byggprocessen och är till nytta för dig som totalentreprenad. Webinaret leds av SmartCrafts digitala verktyg Congrid i partnerskap med Byggbasen.

Webinaret är ett måste för dig som fokuserar på att maximera byggprojekt, ha en säker byggarbetsplats och är redo att höja sin kvalitet. Efter webinaret får du med dig att identifiera högkvalitativa projekt, hur du hanterar säkerhetsfrågor under byggprocessen och hur du säkerställer att dina UE är kvalitetssäkrade.

Råd från experterna

Henrik Karlsson delar sin av kunskap om hur man kan använda Congrids digitala projektverktyg för att säkerställa kvalitet i byggprocessen. Som säljansvarig strävar han efter att övertyga fler inom byggsektorn om vikten av kvalitativa och säkra byggprocesser. Deltagarna kommer att lära sig hur man identifierar högkvalitativa projekt och effektivt hanterar kvalitet i varje skede av byggprojektet.

Hans Wigart, VD för Byggbasen, belyser hur man säkerställer att underentreprenörer är kvalitetssäkrade och hur man aktivt kan delta i kvalitetsarbetet under hela byggprojektet. Hans strävan är att skapa bättre förutsättningar för byggbranschen genom att främja säkra affärer, sund konkurrens och uppmuntra till ett hållbart samhällsbyggande.

Anmäl dig nu helt kostnadsfritt

Med rätt kunskap och verktyg är digitaliseringen av byggarbetsplatsen inte längre en utmaning. Genom att ta del av detta webinar den 6 december får du möjlighet att förstå hur du kan öka effektiviteten och produktiviteten samtidigt som du säkerställer hög kvalitet i dina byggprojekt. Anmäl dig nu och ta steget mot en mer digitaliserad och säker byggbransch.

bild

Om SmartCraft:

Koncernen SmartCraft är ledande inom digitala lösningar särskilt anpassade för hantverkare i Norden. Missionen är att genom en palett av digitala verktyg förenkla den dagliga verksamheten, öka säkerheten på arbetsplatsen och möjliggöra en mer hållbar hantering och utveckling inom branschen. Med lösningar som är behovsanpassade för olika ändamål samt med integration till olika partnerlösningar, ges möjligheten att välja det, eller de alternativ som passar kundkraven bäst. SmartCraft är börsnoterat på Oslobörsen och har idag runt 200 anställda fördelade på 15 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. På svenska marknaden representeras SmartCraft även av Bygglet, EL-VIS, HomeRun och Coredination.